Saimaa Kumppani Lake Saimaa - Purest Finland Alvar Aalto Cities
Valitse taustaväri:

All inclusive -työpäivä Hotel Oscarissa 30€/päivä:

– Työhuone klo 7-19 välillä
– Kahvi tai virvoitusjuoma + panini vastaanotostamme
– Kuntosalin vapaa käyttö
– Ilmainen pysäköinti

Keskellä Varkautta sijaitsevassa Hotel Oscarissa voit työskennellä etäpäivänäsi viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissamme vaivattomasti ja/tai netti kokoustaa kollegoidesi kanssa yksin tai yhdessä. Kokoushuoneissamme käytössäsi on mukava työtuoli, kirjoituspöytä ja ilmainen. Aularavintolastamme voit ottaa mukaasi kahvin tai virvoitusjuoman ja lämpimän paninin.
Pysäköinti hotellin parkkipaikalla on maksuton.
Lisämaksusta (15 €)hotellin aamiainen klo 6.30-9
Palvelun ehdot
• Tila käytettävissä klo 7-19
• Tarjous on voimassa arkisin toistaiseksi
Kysy lisää – Hotel Oscar +358 (0)293 200 520 (3,02 snt/min + pvm/mpm)

Lisätiedot ja ehdot: Tarjous/tila on voimassa saatavuuden mukaan. Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Vakuus- ja maksukäytäntö: Kaikkiin varauksiin tarvitsemme luottokorttitiedot varauksen takuuksi. Varaus maksetaan saapumisen yhteydessä

 

Pidempiaikaiseen etätyöskentelyyn Long stay oleskelu:

Long stay  –  Hinta alkaen 490e/viikko – kysy tarjousta pitempiaikaisesta majoituksesta

Putkiremontti, projekti, etätyö tai muu pitkäaikainen majoitustarve? Hotel Oscarissa on valittavissa joustava ja helppo ratkaisu pitkäaikaiseen majoittumiseen hotelliympäristössä. Long stay on täydellinen valinta, kun haluat välttyä sopimusviidakoilta, vakuutuksilta, sekä pysäköintiongelmilta ja nauttia sitä vastoin turvallisesta asuinympäristöstä, 24/7-vastaanotosta ja muista hotellitason palveluista. Long stay on saatavissa joko aamiaisella tai ilman.

  • Kaikissa huoneissa on vuode (100 cm leveä), kylpyhuone suihkulla tai kylpyammeella, taulu-tv, työpöytä, hiustenkuivaaja, vaatekaappi ja pimennysverhot. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.
  • Hintaan sisältyy majoittuminen, liinavaate- ja pyyhesetit (kertapalveluna; 1 krt/vko), loppusiivous sekä vesi-, sähkö-, lämmitys- ja talousjätekulut sekä langattoman wifin käytön. Lisäksi hotellin pysäköintialueen, saunan, kuntosalin ja Long stay -loungen käyttö.
  • Hotelliaamiainen saatavilla hintaan 10 €/hlö/vrk. Lisämaksusta myös välisiivoukset ja liinavaatteiden vaihto useammin.