Lake Saimaa - Purest Finland
Valitse taustaväri:

Talvilomaviikolla 10 on tarjolla paljon hauskaa tekemistä lapsille ja perheille. Viidennen kerran järjestettävä Talvi-Vekara kokoaa yhteen eri tahojen järjestämän ohjelman 8.-14.3.2021. Noudatamme Itä-Suomen aluehallintoviraston yleisörajoituksia tapahtumien järjestämisessä. Tämän hetkinen 20 henkilön rajoitus on voimassa 22.2. saakka ja olemme suunnitelleet ohjelman niin, että se on mahdollista toteuttaa vaikka kokoontumisrajoitukset eivät muuttuisi. Liput omiin tapahtumiimme tulevat myyntiin 22.2. kun tiedämme, mikä on ohje Talvi-Vekaran ajankohdalle.

Ulko-ohjelmia on pitkin viikkoa; maanantaina tehdään Hertunrannassa lumitaidetta, tiistaina lasketaan Vattuvuorella mäkeä, torstaina tutustutaan Koivun Lumon eläimiin ja sunnuntaina hiihdetään Honkapirtillä Hiihtokirkon merkeissä. Ihanat ulkoretkeilykohteet Härkämäen observatorio ja Honkapirtti ovat käytössä omatoimiseen retkeilyyn koko viikon ajan.

Sisätiloissa on tarjolla pienen porukan työpajoja ja esityksiä. Perheen pienimmille on luvassa vauvateatteriesitys maatilan elämästä ja Varkauden Teatterilla ensi-iltaan tulee klassikkosatu Adalmiinan helmi. Taitotyöpajoissa tehdään tupsuhahmoja, minipipoja ja makrameematoja. Museolla pääsee pelaamaan Metsäkansa-lautapeliä. Perheentalolla on monipuolista ohjelmaa joka arkipäivälle.

Ihan uutena upeana juttuna esittelemme TikTok-tanssityöpajat. Koululaisille suunnatuissa tanssipajoissa opetellaan suositusta TikTok-sovelluksesta tuttuja tanssikoreografioita TikTokissa suositun tanssinopettajan Johanna Seppäsen ohjauksessa.

Loppuviikosta kirjastolla on esillä Lastenkulttuurikeskus Verson Verrattomat Vekottimet –näyttely ja samassa yhteydessä on myös työpaja. Taidekeskus Väinölässä nähdään Leena, Liina ja Frida Mäki-Patolan taidetta.

Tervetuloa viettämään talvilomaviikkoa Varkauteen!
Tutustu ohjelmaan: www.vekara-varkaus.fi/talvi-vekara

Lisätietoja p. 040 575 0536, vekara@varkaus.fi

Yhteistyössä Vekara-Varkaus ja lukuisat yhteistyökumppanit