Lake Saimaa - Purest Finland
Valitse taustaväri:

Talvista tekemistä Varkaudessa

15.02.2021

Varkaus tarjoaa monipuolisesti tekemistä talvellakin!

Talvilomaviikolla 10 Talvi-Vekara innostaa lapsia ja perheitä touhuamaan niin sisällä kuin ulkonakin koko viikon ajan. Seikkailuja, retkiä, temppuja ja työpajoja – katso koko ohjelma: Ohjelma | Vekara-Varkaus (vekara-varkaus.fi)

Kulttuurin nälkäisille Varkaudesta löytyy useita kohteita ja näyttelyitä ympäri vuoden. Varkauden museoiden Teollisuuden tekijät -teeman toinen näyttely Metsäkansa perustuu Ivar Ekströmin valokuvakokoelmaan, ja on esillä 14.2 alkaen. Kannattaa tutustua myös Tattoo-museon ja Mekaanisen Musiikin Museon tarjontaan. Kuntorannassa on luvassa jännitystä, romantiikkaa ja huumoria, kun vanhainkotikomedia Sylvi ja Huru-ukot esitetään lauantaina 4.3.2021. Varkauden Teatterissa nautitaan upeista teatteri-elämyksistä tunnelmallisessa ympäristössä. Ensi-iltansa 10.3.2021 saa klassikkosatu Adalmiinan helmi.

Varkaus tarjoaa monenlaisia talvisia aktiviteetteja joka makuun. Lähtisitkö hiihtoretkelle ja evästelemään laavulle, vai kenties lumikenkäilemään tai avantouinnille? Vattuvuorella Ski centerissä saa huimemmat vauhdit laskettelurinteestä tai pulkkamäestä.