Saimaa Kumppani Lake Saimaa - Purest Finland Alvar Aalto Cities
Valitse taustaväri:

Kansankeittiön uusi elämä
Walter Ahlströmin rakennuttama Kansankeittiö palvelee tänä päivänä tasokkaana ravintolana ja juhlapaikkana. Ivar ja Valter Thomen suunnittelema rakennus on Päiviönsaaren ruukki-miljöön vanhin kivitalo. Rakennuksen julkisivu on suojeltu, samoin pylväikkö sekä funkiskaari sisätiloissa. Vehreä Waltterin puisto johdattaa vieraat idylliseen ravintolaan, jonka yksityiskohdissa riittää ihasteltavaa isollekin ryhmälle.

Ravintolapalvelut
Ravintolamme tarjoaa makuelämyksiä niin arkeen kuin juhlaan. Tule lounastamaan noutopöydästämme tai nauti herkuista à la carte -listalta.  Arvostamme lähiruokaa ja listaltamme löytyy myös paikallista järvikalaa. Suunnittelemme yhdessä tilanteeseen sopivat ateriakokonaisuudet sekä kokoustarjoilut, juomia unohtamatta. Meillä voit viettää juhlia koko elämänkirjon saralta. Ravintolassamme on A-oikeudet. Asiakaspaikkoja ravintolastamme löytyy noin 300.

Kokouspalvelut
Kokoustilamme muuttuvat helposti erilaisiin tilaisuuksiin. Salin lisäksi käytössä ovat Ruukki- ja Pannu – kabinetit sekä yläkerran kokoustilat jotka on mitoitettu noin 100 hengelle. Ravintolastamme löytyy myös tilavat saunatilat jotka tarjoaa makoisten löylyjen lisäksi hyvät tilat rentoon oleskeluun.

Tunnelmalliset juhlat ja tapahtumat
Ravintola Kaks Ruusua tarjoaa upeat puitteet erilaisille juhlille, tilaisuuksille ja tapahtumille. Satavuotias Kansankeittiö on sisustettu nykypäivän vaatimukset täyttäväksi ravintolakokonaisuudeksi. Upeat kristallikruunut ja huonekalut virittävät juhlamielelle. Tunnelman kruunaa hulppea huonekorkeus: 4,25 metriä. Suuren salin erinomainen akustiikka antaa hyvät mahdollisuudet konserttien ja tanssiaisten järjestämiselle.

Ravintola Kaks Ruusua
Ahlströminkatu 25
78250 Varkaus
050 567 4866 myynti
040 350 8420 ravintola
040 046 0085 Pekka Kinnunen
myynti@kaksruusua.fi / ravintola@kaksruusua.fi
www.kaksruusua.fi
facebook.com/RavintolaKaksRuusua