Saimaa Kumppani Lake Saimaa - Purest Finland Alvar Aalto Cities
Valitse taustaväri:

Keskuskonttori sijaitsee Vanhan Varkauden ytimessä tehtaan piippujen juurella.

Tämä kulttuurihistoriallisesti merkittävä kohde on peräisin 1840 -luvulta ja on yksi Varkauden vanhimmista toiminnassa olevista puurakennuksista.
 
Rakennuksessa ovat toimineet Varkauden tehtaiden kauppa ja piirustuskonttori. Vuosisadan alussa lisättiin laajennusosa, jossa toimi puhelinkeskus. Vuonna 1942 rakennukseen lisättiin toinen kerros. Nimensä Keskuskonttori sai ollessaan Varkauden tehtaiden pääkonttorina.
 
Nykyään Keskuskonttorilla toimii persoonallinen ja värikäs italialainen trattoria ja kahvila. Ravintola on tunnettu aidoista italialaisista pitsoistaan Varkauden ulkopuolellakin.

Keskuskonttori on uniikki trattoria, jossa on joka aamu uunituoreet leivonnaiset, vastakeitetty kahvi sekä lounasbuffetti päivittäin muuttuvalla menulla. Trattorialla on A-oikeudet.

Trattoria on italialainen ruokapaikka, joka on hiukan epävirallisempi, kuin tavallinen ravintola. Printattuja ruokalistoja ei perinteisesti ole, vaan ruoka suunnitellaan samana päivänä saatavuuden mukaan. Tämä tarkoittaa tuoretta ruokaa jokaiselle päivälle!

Peruslounas on kiinteähintainen. Voit halutessasi tuunata lounasta lisätuotteilla.

Keskuskonttorilla on erillisiä huoneita, mistä jokainen voi valita fiiliksen mukaan omiin mieltymyksiin sopivan huoneen. Käytävillä on myös pienempiä pöytäryhmiä.
 
Lisäksi Keskuskonttorilla on myös tarjolla erilaisia lautapelejä ja biljardipöytä. Nämä kaikki ovat vapaassa käytössä.
 
 
Taipaleentie 15
Varkaus
Puh. 046 555 1468
Facebook/ Keskuskonttori