Saimaa Kumppani Lake Saimaa - Purest Finland Alvar Aalto Cities
Valitse taustaväri:

Varkauden seudulta löytyy paljon maukasta lähiruokaa mm. erilaisia kala-, liha-, vilja- ja marjatuotteita.
Erikoisuuksia ovat oman paikkakunnan kaviaari ja sampi, joita Varkaudessa voi nauttia Hotel Oscarin ravintolassa ja ostaa mukaan tuliaiseksi Sepon Lihatorin Ahlströminkadun myymälästä edullisempaan hintaan kuin muualla. Tuoretta järvikalaa saa Taulumäen torilta perjantaisin ja lauantaisin ja markettien tiskiltä viikollakin.
Kaviaarin myyntipaikat Varkaudessa:
www.visitvarkaus.fi/kaviaaripaakaupunki

Uusinta uutta Varkaudessa on Saimaan Tuore -kirjolohituotanto. Kalat kasvavat virtaavassa vedessä sisätiloissa tarkasti optimoidussa ympäristössä. Tuotannossa käytettävä kiertovesikasvatus on ympäristöystävällisin kalankasvatusmenetelmä, joka perustuu pieneen vedenkäyttöön ja tehokkaisiin vedenpuhdistusjärjestelmiin. Annoskokoisina myytävät fileet ovat ruodottomia ja helppo valmistaa muutamissa minuuteissa. Niitä myydään marketeissa ja Varkaudessa herkullisen lohiannoksen voi tilata mm. Hotel Oscarin ravintolassa. www.saimaantuore.fi

Järvikylän salaatti- ja yrttituotevalikoima on Suomen kattavin ja ne viljellään puhtaasti ilman kemiallisia lisäaineita. Tarjontaa täydentävät arkeen ja juhlaan sopivat AitoMaku -salaattikastikkeet ja Naku-majoneesit. Valamon kuohu-, puna- ja valkoviinit on valmistettu suomalaisista marjoista. Lihan tuottajia Varkauden seudulla on useampia kuten myös vihannesten, marjojen ja leipomotuotteiden.

Lähiruokaa voi Varkaudessa ostaa ympäri vuoden mm. Taulumäen torilta, Sepon Lihatorin myymälöistä ja K-market Hertusta. 

Maukkaita lähiruokaelämyksiä Varkauden seudulla!