Saimaa Kumppani Lake Saimaa - Purest Finland Alvar Aalto Cities
Valitse taustaväri:

Laadukasta palvelua ja henkilökohtaisesti räätälöityjä tilausristeilyjä- toteuta toiveidesi mukainen risteily tarjoiluineen m/s Katrillilla upeissa maisemissa!

Loistoillallinen auringonlaskussa, tai lounas Linnansaaren kansallispuiston maisemissa, juhlat yrityksen avainasiakkaille, virkistävä tiimipäivä  tai tehokas kokous laivalla- Linnansaaren kansallispuiston norppavedet ja kuvankauniiden maisemien luoma tunnelma on takuuvarma pohja onnistuneelle tilaisuudelle.

Käytössänne on koko laiva miehistöineen

Suunnitteletpa millaista risteilyä tahansa, meiltä voit varata käyttöönne koko laivan. Risteilyn kesto, tarjoilu, lähtöpaikka ja paluusatama sekä mahdollinen ohjelma on sovittavissa aina tarpeen mukaan ja periaatteenamme on räätälöidä risteilyn kaikki yksityiskohdat asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Aluksen kotisatama on Rantasalmi, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Järvisydämen, Oravin ja Linnansaaren välittömässä läheisyydessä.
Teemme risteilyjä Savonlinnan ympäristökunnissa mm. Sulkavan Linnavuorelle ja muihin Geopark kohteisiin.

Laivalla on a-oikeudet ja ravintola. Laivakeittiössämme käytämme lähituottajien raaka-aineita. M/S Katrilli on rekisteröity 70 matkustajalle ja ruokailemaan mahtuu yhdellä kattauksella 40 henkilöä.

Laivakokous- vaihtelua toimistoarkeen

Asiakasneuvottelut, yrityksen sisäiset palaverit, edustamiset. Onko parempaa tapaa irrottautua päivärutiineista ja keskittyä tärkeiden asioiden pohdintaan miellyttävässä ja luovuutta lisäävässä ympäristössä.
Risteilyt suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. M/S Katrillilla on saatavilla nykyaikaiset kokousvälineet, langaton internet yhteys sekä äänentoistolaitteet. Tarjoilut, ohjelma ja puitteet järjestetään aina vieraiden toivomusten mukaan.

Tyhy/ työhyvinvointiristeily

Ohjelmallinen risteily työporukalla irrottaa nopeasti ja helposti totutuista kuvioista. Pieni yhdessä tekeminen on omiaan lujittamaan yhteishenkeä  ja tutustuttamaan työkavereita tai eri osastojen ihmisiä toisiinsa. Risteilyyn voidaan liittää erilaisia vapaamuotoisia tai ohjattuja aktiviteetteja sekä ruokailu. Tarjoilut, ohjelma ja puitteet järjestetään aina vieraiden toivomusten mukaan. Toiminta-alueellamme löytyy useita rantautumis- ja käyntikohteita, joita voidaan yhdistää risteilyyn.

Tutustu täältä risteilytarjontaamme:

https://bluelakecruises.fi/

Tervetuloa risteilylle!