Saimaa Kumppani Lake Saimaa - Purest Finland Alvar Aalto Cities
Valitse taustaväri:

Ohjelmapalveluyritykset

Samin liikunta- ja elämyspalvelut
Samin liikunta- ja elämyspalvelut järjestää ohjelmaa kaikilla herkuilla polttareihin, synttäreille ja kaikenlaiseen liikunnan merkeissä tapahtuvaan hauskanpitoon. Tukikohdassa Pitkälänniemen tilalla on mm. paintball-kenttä, erinomaiset melontamahdollisuudet ja remontoitu vanha navetta, jossa on sisäpaintball-kenttä. Pitkälänniemen tilalta löytyy myös sauna, rantakota ja palju illanviettoihin.

Samin liikunta- ja elämyspalvelut
Sami Korhonen
sami.korhonen@saminliikunta.com
puh. 0400 274 883
www.saminliikunta.com

SeastarEvents Oy
SeastarEvents Oy tarjoaa mm. luontoretkiä, melontaa, sauvakävelyä, lumikenkäilyä, kalastusretkiä kesällä ja talvella sekä erilaisia tapahtuma- ja ohjelmapalveluita niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Toimintaa järjestetään myös erityisryhmille.

SeastarEvents Oy
Vesa ja Marjo Meritähti
www.seastarevents.fi
puh. 0500 472 431
Facebook / SeastarEvents Oy

Koivun Lumo 
Koivun Lumo tuottaa tilauksesta räätälöityjä maalaiselämyksiä Varkauden Pussilanjoella sijaitsevalla Anttilan tilalla. Mm. luontoretkiä lampaiden tai ponien kanssa, kanojen hoidon opettelua, villiyrttiretkiä ja metsäkellintää. Kesällä kerhoja ja tapahtumia.

Koivun Lumo
Kaisu Ahokas
kaisu.ahokas@gmail.com
puh. 040 846 0450
Facebook/ Koivun L@umo
Koivun Lumon blogi

LakeLand GTE
LakeLand GTE tarjoaa liikunnallista ja elämyksellistä toimintaa maalla ja vesillä, joka on räätälöity asiakkaan toiveiden ja ryhmäkoon mukaan. Yrityksen palvelutarjontaan kuuluu mm. kanoottiretkiä sekä retkiä lähiluontoon ja paikallisiin luontokohteisiin. Talvisin yritys järjestää myös jääkelluntaa Pirtinvirrassa.

LakeLand GTE
Arto Keinänen, Ohjelmapalveluyrittäjä, luonto- ja eräopas
arto.keinanen@lakelandgte.fi
puh. 0400 966 800
www.lakelandgte.fi

Hooked Saimaa
Hooked Saimaa tarjoaa elämyksiä Saimaalla. Varustus on huippuluokkaa ja ohjelmavalikoima laaja. Voit lähteä kalaan koulutetun kalastusoppaan kanssa, lähteä saariseikkailulle, risteillä, sienestää, marjastaa, yöpyä luonnossa, lumikenkäillä tai lähteä luontoon rauhoittumaan. ​Yrityksen retket sopivat esimerkiksi työ- tai kaveriporukalle, polttareihin tai syntymäpäiviin. Yritys huomioi ympäristönäkökohdat kaikessa toiminnassaan.

Hooked Saimaa
Eemeli Oksiala
info@hookedsaimaa.fi
puh. 044 972 5746
www.hookedsaimaa.fi