Saimaa Kumppani Lake Saimaa - Purest Finland Alvar Aalto Cities
Valitse taustaväri:

Mielessä kokous, perhejuhla tai tapahtuma – Hotelli Oscarin kokoustilat uudistuivat Vanhan Varkauden hengessä

05.10.2022

 

Lehtoniemi, Pirtinniemi, Taipale, Kämäri ja Patruunan salonki. Hotelli Oscarin kokoustilojen nimissä ja valokuvatapeteissa vilahtelevat keskeiset Varkauden teolliseen historiaan liittyvät paikat ja henkilöhahmot. Kokoustilat on uudistettu puitteiltaan täysin vuoden 2022 aikana.

-Saimme inspiraatiota uudistustyöhön Vanha Varkaus – Uusi suunta -hankkeesta. On merkityksellistä nostaa esiin Varkauden teollista kulttuuriperintöä, koska tehdas on ollut täällä ensin ja kaupunki rakentunut sen ympärille, toteaa Hotel Oscarin hotellijohtaja Eeva Anttikoski.

Tiloista löytyy nykyajan kokousteknologia ja aulassa on käytössä Kahvitori, joka kutsuu virkistäytymään ja vetreytymään kokouksien ja tapahtumien tauoilla. Tarjoilujen lisäksi Kahvitorilla on tarjolla erilaisia taukojumppavälineitä ja monipuolisia jumppaohjeita niin mielen kuin kehon herättelemiseen!

Saimaan seudun vastuullisiin matkailuyrityksiin kuuluva Hotel Oscar huomioi kestävän matkailun arvoja myös kokoustilojen uudistamisessa.

-Hyödynsimme mm. olemassa olleita kalusteita ja valaisimia, jotka kunnostettiin nykyiseen asuunsa paikallisin voimin. Kokoustilojen uuden ilmeen luomiseen on muutoinkin käytetty paljon Varkauden seudun yritysten osaamista, kertoo Anttikoski ylpeänä.

Hotelli Oscarin kokoustiloista löytyy erikokoisia ratkaisuja jopa 80 henkilön tilaisuuksiin. Yhdistämällä mukaan hotellin kanssa samassa kiinteistössä sijaitsevat Warkaus -salin tilat, voidaan toteuttaa jopa 500 henkilön kokouksia ja tapahtumia. Kaikki tarvittava isojenkin tilaisuuksien majoitus-, ravintola- ja oheisohjelmiin löytyy pitkälti saman katon alta. Varkauden ja lähialueen toimijoiden yhteistyöllä pystytään tarvittaessa täydentämään palvelutarjontaa ja lisäämään mm. majoituskapasiteettia.

Lue lisää ja tutustu tiloihin: https://www.hoteloscar.fi/