Saimaa Kumppani Lake Saimaa - Purest Finland Alvar Aalto Cities
Valitse taustaväri:

Etsitkö uusia elämyksiä? Varkaudessa on joukko ihan omanlaisiansa kohteita, jotka ilahduttavat erilaisuudellaan!

 

Mekaanisen Musiikin Museo

Musiikkia on esitetty ilman soittajia ja äänentoistojärjestelmiä kauan ennen nykyaikaisia tallennusmuotoja. Mekaanisen Musiikin Museossa, joka muuten on Pohjoismaiden suurin lajissaan,  pääset näkemään ja kuulemaan mekaanisen musiikin historiaa 1850-luvulta aina nykypäivään saakka. Vauhdikkaalla opastuskierroksella tarinat heräävät eloon eikä huumoriakaan puutu. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka!

www.mekaanisenmusiikinmuseo.fi

 

Tattoo museo

Suomen, ja itse asiassa ehkä koko maailman ainut tatuointimuseo sijaitsee Varkaudessa! Pääset tutustumaan tatuoimisen historiaan museon valtavan kokoelman kautta – kuvia ja välineistöä löytyy kattoa myöten. Suosittelemme ehdottomasti opaskierrosta – kokoelman keränneen Willy Robinsonin tarinat (englanniksi) ovat vertaansa vailla! Museon yhteydessä on myös tatuointistudio.

Tattoo museo facebook

 

Taidekeskus Väinölä

Naivistitaiteen ystäviä ilahduttaa Taidekeskus Väinölän 28.5 avautuva Naivistit Varkaudessa juhlanäyttely. Kesänäyttely on auki 20.8.2022 saakka. Väinölässä on kesällä erilaisia tapahtumia ja se on Kalakukko-katujunan lähtöpaikka. Väinölässä on myös laaja peruskokoelma grafiikkaa ja maalauksia, kehystämö ja myymälä.

Taidekeskus Väinölä