Saimaa Kumppani Lake Saimaa - Purest Finland Alvar Aalto Cities
Valitse taustaväri:

Etsitkö uusia elämyksiä? Varkaudessa on joukko ihan omanlaisiansa kohteita, jotka ilahduttavat erilaisuudellaan!

 

Mekaanisen Musiikin Museo

Musiikkia on esitetty ilman soittajia ja äänentoistojärjestelmiä kauan ennen nykyaikaisia tallennusmuotoja. Mekaanisen Musiikin Museossa, joka muuten on Pohjoismaiden suurin lajissaan,  pääset näkemään ja kuulemaan mekaanisen musiikin historiaa 1850-luvulta aina nykypäivään saakka. Vauhdikkaalla opastuskierroksella tarinat heräävät eloon eikä huumoriakaan puutu. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka!

www.mekaanisenmusiikinmuseo.fi

 

Tattoo museo

Suomen, ja itse asiassa ehkä koko maailman ainut tatuointimuseo sijaitsee Varkaudessa! Pääset tutustumaan tatuoimisen historiaan museon valtavan kokoelman kautta – kuvia ja välineistöä löytyy kattoa myöten. Suosittelemme ehdottomasti opaskierrosta – kokoelman keränneen Willy Robinsonin tarinat (englanniksi) ovat vertaansa vailla! Museon yhteydessä on myös tatuointistudio.

Tattoo museo facebook

 

Taidekeskus Väinölä

Naivistitaiteen ystäviä ilahduttaa Taidekeskus Väinölän näyttely Iloa… Ystävyyttä Naivistit Varkaudessa. Kyseessä on 60 naivistin juhlanäyttely, sillä näyttely järjestetään jo kymmenettä kertaa. Näyttely on auki 21.8.2021 saakka. Väinölässä on kesällä erilaisia tapahtumia ja se on Kalakukko-katujunan lähtöpaikka. Väinölässä on myös laaja peruskokoelma grafiikkaa ja maalauksia, kehystämö, myymälä ja kahvila.

Taidekeskus Väinölä