Saimaa Kumppani Lake Saimaa - Purest Finland Alvar Aalto Cities
Valitse taustaväri:

Blue Lake Cruises risteilee kesällä 2021 Varkaudesta Hotel & Spa Resort Järvisydämeen. Reitti kulkee sokkeloisten saariketjujen välissä ja matkalla on mahdollista nähdä vaikka Saimaan norppa uiskentelemassa.

Maisemaristeilyjä järjestetään torstaisin: 
17.6., 1.7., 8.7., 22.7., 5.8. ja 19.8. 

Varkauden nähtävyydet

Risteily lähtee kätevästi keskustasta Navitaksen rannasta. Satamasta lähdettyämme rautatiesilta, Taipaleen kanavan suu ja Varkauden seudun kaunis saaristo on reittimme varrella.

Järvisydän

Perillä voit rentoutua järvikylpylässä ja aikaa jää vielä vaikka ruokailuun. Perillä oloaikaa on 3 tuntia. Paluukyyti bussilla. Bussi lähtee klo 16.30 Varkauteen päätepysäkkinään lähtöpaikka Navitaksen satama. 

m/s Katrilli

Laivalla on sisätilaa ja ulkokansia mukavaan oleskeluun matkan aikana. Risteilyn aikana laivan kahvoista voi ostaa virvokkeita ja pientä suolaista ja makeaa. Laiva on rekisteröity 70 matkustajalle.

Laivalla on katettu ulkokansi suojaamassa liialliselta auringonpaisteelta ja mahdolliselta sateelta ja tuulelta jolloin maisemista nauttiminen on miellyttävää sääoloista huolimatta. Laivan alakansi ja wc on soveltuvia esteettömään liikkumiseen. Laivalla on kahvio anniskeluoikeuksin ja mahdollisuus ruokailuun ennakkotilauksesta. 

Hinta:

29 € aikuiset
15 € lapset 4–16 v

Bussikuljetus:
10 € aikuiset
5 € lapset 4-16 v

Lisätiedot ja risteilyliput: www.bluelakecruises.fi

Lisätietoja Hotel & Spa Resort Järvisydämestä www.jarvisydan.com

Blue Lake Cruises
info@bluelakecruises.fi
Puh. 050 517 3040
www.bluelakecruises.fi