Saimaa Kumppani Lake Saimaa - Purest Finland Alvar Aalto Cities
Valitse taustaväri:

Varkauden seudulta löytyy paljon maukasta lähiruokaa mm. erilaisia liha-, kala-, vilja- ja marjatuotteita.
Erikoisuuksia ovat oman paikkakunnan lohi, jota Varkaudessa voi nauttia ravintoloissa. Varkautelaista lohta Hotel Oscarin ravintolasta sekä ravintola Harri’s kitchenista. Tuoretta järvikalaa saa Taulumäen torilta perjantaisin ja lauantaisin ja markettien tiskiltä viikollakin.

Järvikylän salaatti- ja yrttituotevalikoima on Suomen kattavin ja ne viljellään puhtaasti ilman kemiallisia lisäaineita. Tarjontaa täydentävät arkeen ja juhlaan sopivat AitoMaku -salaattikastikkeet. Valamon kuohu-, puna- ja valkoviinit on valmistettu suomalaisista marjoista. Lihan tuottajia Varkauden seudulla on useampia kuten myös vihannesten, marjojen ja leipomotuotteiden.

Lähiruokaa voi Varkaudessa ostaa ympäri vuoden mm. Taulumäen torilta, Lähituotepuodista Ahlströminkadulta, Sepon Lihatorin myymälöistä, K-market Hertusta ja tiettyjä artikkeleita myös marketeista.

Kesällä 2019 Varkauden Wanhalla Asemalla toimii pop up -Silmupuoti, jossa myydään lähialueen tuotteita. Wanhan Aseman lisäksi Silmujen lähituotteita saa ravintola Harri’s kitchenista.