Valitse taustaväri:

Villiruoka eli luonnosta kerättävät ruuanlaittoon sopivat kasvit ja yrtit ovat kovassa huudossa maailmalla. Päivän kestävä käytännönläheinen kurssi ja villikasvien keruu oppaan kanssa opettaa sinulle helpon ja terveellisen tavan parantaa päivittäistä ruokavaliotasi. Yhdessä tekeminen ja oppiminen on myös voimaannuttava ryhmäharjoitus, joka sopii mainiosti vaikkapa tyky-päivän ohjelmaksi. Je tottakai keruun jälkeen teemme omat ruuat itse kerätyistä kasveista keittiömestarin opastuksella. Paras keruuaika on touko-kesäkuu.

Villiruokakurssit tilauksesta ryhmille

Räätälöimme ryhmille ja yritysporukoille villiruokakurssit tilauksesta seuraavista elementeistä Vanamolan luomutilalla Joroisten Kerisalonsaaressa

  • tervetulokahvit ja lyhyt teoria villiyrteistä
  • villiyrttien keruu eräoppaan kanssa maastossa
  • villiyrttien käyttö ruuanlaitossa keittiömestarin opastuksella
  • valinnaisesti valmis villiyrttiruoka tai valmistetaan yhdessä ruoka keittiömestarin opastuksella ulkona nuotiolla
  • sauna ja illanvietto
  • myös majoitus mahdollinen
  • paras aika on alkukesästä kun luonto on puhdas ja raikas, jolloin nuoret kasvinversot on parhaimmillaan kerättäväksi (noin kesäkuun puoleen väliin saakka). Syksyllä keruun kohteena on pääosin marjat ja sienet.
  • suositeltu ryhmäkoko 10-20hlö mutta voidaan järjestää myös pienemmille/isommille ryhmille

Pyydä tarjous villiruokakurssista yhteydenottolomake

Tervetuloa villiyrttikurssille !

LakelandGTE Ohjelmapalvelut
sales@lakelandgte.fi
+358 400 966 800