Valitse taustaväri:

Aitoa sammen kaviaaria

Carelian Caviar Oy:n tuotantotiloissa polskuttelee ympäristöystävällisissä olosuhteissa yli satatuhatta siperiansampea. Niiden mädistä saadaan korkealaatuista tuorekaviaaria. Kaviaari luokitellaan usealla eri tavalla; lajin, värin, rakenteen, koon, valmistustavan ja maun mukaan. Varkautelainen kaviaari on arvostetuinta Malossol-kaviaaria, joka on tuoretta ja kevyesti suolattua.  Tätä suussa sulavaa herkkua voi Varkaudessa nauttia ravintola Restaurant Oscarissa, josta kaviaaria voi myös ostaa mukaan tuliaisiksi. Kaviaaria voi Varkaudessa osaa myös Sepon Lihatorilta, Ahlströminkatu 16.

Kaupungin nimikkokalan kunniaksi vietetään erityistä Sampea ja Samppanjaa -kaupunkifestivaalia elokuussa Pirtinvirran rannalla Itsenäisyyden puistossa. Kulinaristisen elämyksen lisäksi ohjelmassa on musiikkia ja viihdettä kotimaisten tähtiartistien voimin.
www.sampeajasamppanjaa.fi