Lake Saimaa - Purest Finland
Valitse taustaväri:

Varkauden Teatterin ensi-ilta la 18.4. suorana koteihin

15.04.2020

Tähän päivään tuotu klassikkosatu Adalmiinan helmi vie katsojan taianomaiseen maailmaan

Mielikuvituksen juhlaa ja silmäkarkkia
Adalmiinan helmi on alun alkaen Zacharias Topeliuksen vuonna 1856 julkaistu satu. Varkauden Teatterissa nähdään siitä raikas versio, jonka on käsikirjoittanut Anna Krogerus. sen on ohjannut ja sovittanut Ville-Veikko Valtasen ”värittämä” raikas versio. Sadun draama ja hersyvä komiikka tarjotaan kaikenikäisille taianomaisena tarinana. Adalmiinan helmessä teatterin taika on läsnä ensihetkestä alkaen.

Maksuton livestriimattu ensi-ilta tuomaan iloa karanteenikoteihin
Koronavirus toi odottamattomia haasteita näytelmän valmistumiseen. Harkinnan jälkeen teatteri päätti tehdä näytelmän valmiiksi. Yleisöesitykset sijoitetaan vuoden 2021 kevääseen.
Työryhmässä syntyi halu jakaa valmis tuotanto jo tänä keväänä mahdollisimman monen iloksi. Teatterin tehostemestari Jussi Heiskanen otti ideasta kopin. Yksi puhelinsoitto Panasonicia maahantuovalle Kauko Oy:n Juha Lindqvistille – ja ongelma oli ratkaistu. Kauko Oy lainasi ja toimitti teatterille veloituksetta kaksi kappaletta laadukkaita striimauskameroita. Lavastamomme monitoimimies Jani Jeulonen vastaa näytelmän striimauksesta.

Varkauden Teatteri tarjoaa kaikille ilmaiseksi Adalmiinan helmen ensi-illan
lauantaina 18.4.2020 klo 13.
Livestriimausta pääsee seuraamaan ilmaiseksi klikkaamalla linkkiä Varkauden Teatterin Facebook-sivulta tai Instagram-tililtä .
Linkki avautuu 18.4. klo 12:55.
Näytelmän arvioitu kesto on 2 tuntia 5 minuuttia sisältäen 20 minuutin väliajan.

Katso tarkemmin Varkauden Teatterin nettisivuilta: www.varkaudenteatteri.fi