Valitse taustaväri:

W90 – Valoa Varkaudessa, Musiikkia vuosien varrelta  
 
Perjantaina 30.8.2019 klo 17.00-22.00
Kisapuiston kenttä

Varkauden 90-vuotisjuhlaa edeltävänä iltana Kisapuiston kentällä virittäydytään juhlatunnelmiin varkautelaisten bändien säestyksellä. Illan aikana kuullaan monenlaista musiikkia menneiltä vuosilta, unohtamatta kuitenkaan uunituoreita kappaleita. Illan hämärtyessä Kisapuistossa on luvassa myös tulitaidetta. 

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

 

W90 – Valoa Varkaudessa, Varkauden 90-vuotisjuhla 

Lauantaina 31.8.2019 klo 12.00-14.00 
Kisapuiston kenttä

Valoa Varkaudessa on Varkauden itsenäisyyden 90-vuotisjuhla, jota juhlitaan Kisapuiston kentällä elokuun viimeisenä lauantaipäivänä. Kaikki kaupunkilaiset toivotetaan tervetulleeksi tapahtumaan, jossa nähdään varkautelaista valovoimaa ja loistetta monessa muodossa. Ohjelmassa on muun muassa musiikkia, tanssia, kaupunkilaistarinoita, videotaidetta sekä paikallisten yhdistysten ja yritysten tervehdyksiä. Estradilla nähdään kaikenlaisia ja kaikenikäisiä kaupunkilaisia. Juhla huipentuu letkajenkan maailmanennätyksen tekoon yhteisvoimin. Tilaisuuden päätteeksi koko juhlaväelle tarjotaan lounas. 

Lauantaina illalla kaupunkijuhla jatkuu musiikin merkeissä ja lavalle nousevat mm. Vilma Alina ja Sini Yasemin sekä varkautelaislähtöinen Mia Suszko. Tapahtuma-aika klo 17.00-22.00.

Juhlaan ja illan keikalle on vapaa pääsy.