Lake Saimaa - Purest Finland
Valitse taustaväri:

Varkauden uimarit, Joroisten Sporttikulubi, Joroisten Urheilijat ja sukellusseura Vesihiisi järjestävät yhdessä Varkauden halkiuinnin Pirtinvirrassa lauantaina 11.7.2020 klo 15.00 alkaen.
Lähtöpaikkoja uintiin on kolme: Kiertotie (uintimatka 3,4km), Huruslahden uimaranta (uintimatka 2km) ja Mortonin ranta (uintimatka 750m). Maali sijaitsee Pirtinvirran kaupungintalon puoleisessa rannassa Harris Food Factoryn teltan kohdalla. Matkan voi taittaa uimalla, räpyläuimalla, melomalla, suppaillen tai virrassa kelluen (omat välineet).

Lähdöt järjestetään porrastetusti, niin että rantautuminen maaliin tapahtuisi kaikilta lähtöpaikoilta suunnilleen samaan aikaan: Kiertotie klo 15.00, Huruslahti 15.30 ja Morton 15.50. Uimareita turvaa jokaiselta lähtöpaikalta lähtevät kajakit / veneet virrassa.

Mikäli innostuit lähtemään mukaan uimaan halki Varkauden, ei tapahtumaan vaadita ennakkoon ilmoittautumista, eikä tapahtuma maksa mitään, vaan saavu valitsemallesi lähtöpaikalle lauantaina 11.7. viimeistään klo 14.45 ja olet mukana! Huolehdi kuitenkin vakuutusturvastasi, sillä järjestäjät eivät ole vakuuttaneet tapahtumaan osallistujia.

Tapahtuma Facebookissa