Sää Varkaudessa

  Puolipilvistä
  Sunnuntai
  High 5°/Low -4°
  Selkeää
  Huomenna
  High 8°/Low -2°
  Mahdollisesti sadetta
  Tiistai
  High 6°/Low 2°
  Mahdollisesti sadetta
  Keskiviikko
  High 9°/Low 1°
  Puolipilvistä
  Torstai
  High 9°/Low -1°
  Puolipilvistä
  Perjantai
  High 11°/Low 1°
  Mahdollisesti sadetta
  Lauantai
  High 12°/Low 1°
+
Valitse taustaväri:

Kaupunkifestari kaikenikäisille 
La 11.11.2017 klo 16.30 – 21.00 Varkauden kaupunginkirjasto

Tervetuloa viettämään Isänpäivän aattoiltaa Tarinoiden Taulumäki-kaupunkifestarille jo 19. kerran. Tänä vuonna tapahtuma tuo näyttämölle kotimaista huumoria eri tavoin esitettynä Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Luvassa on jälleen laaja kattaus elämyksiä niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin ikääntyneille. Tapahtumassa on edustettuna paikallista osaamista, alueen taitajia ja valtakunnallisia tähtiä.

Pertti Jarla, kuva Seppo K. Niiranen

Kirjailijavieraaksi saapuu sarjakuvataiteilija ja kuvittaja Pertti Jarla. Hänen tunnetuin sarjakuvansa on vuodesta 2007 lähtien ilmestynyt Fingerpori. Erilaisia Fingerpori-kirjoja on tähän mennessä myyty yli 500 000 kappaletta. Tapahtumassa Jarlaa haastattelee Warkauden Lehden toimituspäällikkö Antti Aho.

Jore Marjaranta, kuva Saara Autere

Musiikkivieraana kuullaan Jore Marjaranta Duoa. Jore Marjaranta tunnetaan parhaiten tehokkaista melodioista, omintakeisesta äänestä ja loistavista livekeikoista. Hänen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat Pahat Pojat -elokuvasta tuttu Haaveet kaatuu, Miten pelko lähtee (elokuvasta Minä ja Morrison), Ikävä, Kävelet tähtiin päin, Niin kaunis on Helsinki ja Tunteisiin-tunnusmusiikki tv-sarjassa Salatut elämät. Marjaranta esiintyy konsertissa yhdessä kitaristi Ville Nurmen kanssa. 

Alerta Roja

Jyväskyläläinen Alerta Roja reggaeton-ryhmä tuo aitoa kuubalaista katutanssikulttuuria nähtäväksi yleisölle. Kuubalainen reggaeton on rytmikästä, aggressiivista ja intensiivistä – musiikki tempaa katsojan mukanaan. Alerta Rojan esityksessä on mukana viisi tanssijaa. Ryhmä esiintyy kolme kertaa lomittuen muuhun aikuistenosaston ohjelmaan.

Suomen monipuolisin viihdyttäjä Professori Bluffo tuo mukanaan sekä koomisen yhden miehen taikashown että ihmeellisiä hahmoja. Huumoria iltaan tuo myös Lauri Andersinin Savolainen sananrieska sekä lapsille Teatteri Nimettömien Seikkailu kummaan kikatuskammioon. Lisää musiikkia kuulemme myös Karvonen & Järvinen Acoustic duolta ja Soisalo-musiikkiopiston konsertissa. 

Upea Taidebasaari on valloittanut kirjaston pohjakerroksen. Basaarissa voit osallistua Hölmölän kylän tekoon, taitella origameja, tutustua taiteilijoihin ja keskustella taiteen merkityksestä kahvikupin äärellä. Ympäri kirjastoa löytyy pisteitä niin askartelulle, sarjakuvan tekemiselle, kasvomaalaukselle, photo boothille, hemmotteluhuoneelle sekä kukkataiteelle. Varkauden Teatteri tarjoaa suunnittelukilpailun että Loma-scrabblen sekä Engima Xperience minipuzzlen. Illan aikana pääset myös vanhan ajan ompeluseuroihin Marttojen opastuksella. 

Tästä näet vuoden 2017 Tarinoiden Taulumäki koko ohjelman

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Järj. Navitas Kehitys Oy:n tapahtumatuotanto, Varkauden kaupunginkirjasto ja nuorisopalvelut, Varkauden Teatteri sekä lukuisat yhteistyökumppanit

Tarinoiden Taulumäki -tapahtuman Facebook sivuilta lisätietoa facebook.com/Tarinoiden-Taulumäki

Lisätiedot:
Heli Sutinen, 
Tapahtumatuottaja
Navitas Yrityspalvelut Oy
Wredenkatu 2, Navitas 1
PL / Box 1, 78201 Varkaus, Finland
Puh./Tel. +358 40 5750536
heli.sutinen(a)navitas.fi