Lake Saimaa - Purest Finland
Valitse taustaväri:

On aika ottaa ilo irti talvesta ja lomasta. Talvi-Vekara esittelee mitä kaikkea varkautelaiset ovat keksineet lasten ja perheiden riemuksi. Nyt liikutaan ulkona ja sisällä, askarrellaan ja taiteillaan. Ohjelma on yllätyksiä täynnä, tarjolla on mm. ruoanlaittoa, leivontaa, elokuvia ja vauvoille värikylpyjä. Kunnon talvikeleistä otetaan kaikki irti, kun päästään veistämään lunta, luistelemaan ja laskettelemaan monodiskoon.

Suomen lastenteatterin huippua on tarjolla, kun Teatteri Hevosenkenkä vierailee upealla Kummituskekkerit –esityksellään.  Koko perheen voimin kannattaa suunnata viikonloppuna Niinimäkeen, Honkapirtille ja Härkämäelle. Tarjolla talvisia puuhia, hiihtoa ja mäenlaskua. Härkämäen Observatoriolla pääset kuulemaan Juha ”Norppa” Taskisen luennon Saimaasta ja norpista.

Hauskaa ajanvietettä tarjoavat myös peuhauinnit, Ilopisaran temppurata, klovneriapajat ja sarjakuvallinen kirjastosuunnistus. Varkauden Teatterin Puluboi-työpajassa lapset pääsevät tuunaamaan puluja ja minikeppihevosia.

Tervetuloa viettämään talvilomaviikkoa Varkauteen!
Tutustu ohjelmaan: www.vekara-varkaus.fi/talvi-vekara

Lisätietoja p. 040 575 0536, vekara@varkaus.fi

Yhteistyössä Vekara-Varkaus ja lukuisat yhteistyökumppanit