Lake Saimaa - Purest Finland
Valitse taustaväri:

Harjurannan kylässä sijaitseva Humisevan Harjun tilan Latokahvila on avautunut jälleen kesäpäivien ratoksi. Latokahvila on avoinna viikonloppuisin kesä-heinäkuun ajan perjantaista sunnuntaihin kello 15-18 välisenä aikana.

Humisevan Harju on pitkät perinteet omaava maatila, jolla on harjoitettu maataloutta Paukkosten suvun toimesta yli sadan vuoden ajan. Tällä hetkellä tila on luomu kasvinviljelytila ja pelloilla työskentelee tilan isäntä viidennessä sukupolvessa. Latokahvilassa tarjoillaan luomutuotteita ja leivonnaiset valmistetaan paikanpäällä. Nostalgian ystäville tilalla on paljon nähtävää, kuten vanhoja maatalouteen liittyviä koneita ja työkaluja. Tilauksesta palvelua saa muinakin aikoina ja suurempien ryhmien kohdalla vierailusta toivotaan ilmoittamaan ennakkoon.

Humisevan Harjun tila on mukana Varkauden KesäKlassinen -festivaalissa laajennetuin aukioloajoin. Festivaaliviikolla Latokahvila palvelee keskiviikkona 11.7. klo 18 alkaen. Festivaalin taiteellisen johtajan Markus Hallikaisen isoisä Onni Paukkonen on lähtöisin Paukkosten sukutilalta.

Yhteystiedot:

Riika Paukkonen
Humisevan Harjun tilan emäntä

Humisevan Harjun tila
Mankilansaarentie 178 B
78710 Varkaus

humisevanharjuntila.com
riika.paukkonen@luukku.com
Facebook: Humisevan Harjun tila
p. 040 0663813