Valitse taustaväri:

Suomen mukavimmat risteilyt ”Lady of the Lake” sähköaluksella
Suomen ainut 100 % sähkökäyttöinen risteilyalus on luontoystävällinen, lähes äänettömästi liikkuva ja erittäin mukava matkustaa. Säältä suojassa istutaan nahkasohvalla melkein vedenpinnan tasolla ja kuullaan kipparin tarinoita.  Aikataulutettuja City Seightseeing -risteilyjä on kesällä Varkauden keskustasta Hertunrannan rantatorilta ja tilausristeilyjä myös muilta paikkakunnilta.  Kolovesi-risteilyllä puolestaan saat hienon luontokokemuksen kansallispuiston jylhissä maisemissa.

Opastetut kalastusretket  kaikenlaisille kalamiehille
Käytössä on laadukas avomoottorivene neljälle kalastajalle ja hieman isompi laadukas sähköalus johon mahtuu jopa 10 kalastajaa.  Kalastusvälineet,  kalastusluvat ja eväät ovat kaikki valmiina, asiakkaan tarvitsee vain tulla paikalle säänmukaisessa vaatetuksessa. Toimintaa Savon alueella ja kalusto kuljetetaan tarvittaviin paikkoihin.

Opastetut melontaretket
Melonta on yksi parhaista tavoista liikkua kiireettömästi vesillä ja ihailla ympäröivää järviluontoa. Opastetulla melontaretkellä pääset turvallisesti tämän harrastuksen pariin. Retket suuntautuvat mm. Varkauden alueen joille ja järville sekä Koloveden kansallispuistoon.

LAKELAND GTE
Arto Keinänen
Ohjelmapalveluyrittäjä, luonto- ja eräopas
Puh. 0400 966 800
www.lakelandgte.fi