Valitse taustaväri:

Pakohuonepeli

Ryöstö piippujen katveessa

Ryöstö piippujen katveessa on pelattavissa enää kesän 2018 loppuun saakka ja tarina SAA jatkoa kolmannessa pakohuonepelissämme! Pelaa NYT, kun vielä ehdit.

Varkauden puhutuin patruuna, liikemies, hyväntekijä, kaupunkimme pelastaja Öky Porhola ja hänen paperikoneen piirustuksensa. Kaikkien Varkautelaisten ja koko Savon sankari! Vaan onko kaikki kunnioitus ansaittua ja millainen liikemies hän kulissien takana onkaan? Kysyttäessä kaupunkilaiset eivät sano sanaakaan johtajaansa vastaan, vaan yhtyvät ylistämään Porholan erinomaisuutta – samalla kuitenkin kasvot vitivalkoisina ympärilleen pälyillen. Mutta mitä toimistossa tapahtuukaan, kun lähdette ryöstämään sitä perjantai-iltana satojen miljoonien markkojen paperikoneen piirustusten toivossa? Jännitystä, adrenaliinia ja yllättäviä juonenkäänteitä, Porholaan haluat tutustua!

Ryöstö piippujen katveessa sopii ilmapiiriä muokkaamalla myös lapsille alkaen 6v. Mainitsethan varatessasi mukaan tulevien lasten iät tai ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Uusi pelihuone ”Pakohuoneesta kadonneet”

Pakohuoneesta kadonneissa käyt matkalle läpi ulottuvuuksien ja lähdet etsimään kadonneita pakohuonepelaajia, joita katosi kokonainen tiimillinen yrityksessämme vuosi sitten. Vai katosiko? Tähän vastaus löytyy vain huoneesta, josta kuuluu outoja ääniä ja tuulen suhinaa. Mitä täällä on oikein meneillään ja miksi pelinohjaajiakin jännittää astua tilaan? Yllättävä, taianomainen ja jännittävä kokemus odottaa tämän huoneen pelaajia. Asiakkaamme sanoilla ”Niin hyvä, että itkettää” voit sinäkin varautua elämykseen.
Saattaa aiheuttaa todellisuudesta irtaantumista ja riemukkaita kokemuksia. Pakohuoneemme sopivat muunneltuina myös lapsille, kysy lisää!
 
Enigma Xperience
Savontie 30
78300 Varkaus
Puh. 044 981 5061
asiakaspalvelu@enigmax.fi 
www.enigmax.fi
www.facebook.com/enigmaxperience