Lake Saimaa - Purest Finland
Valitse taustaväri:

Ohjelmapalveluyritykset

LakeLand GTE
LakeLand GTE tarjoaa liikunnallista ja elämyksellistä toimintaa maalla ja vesillä, joka on räätälöity asiakkaan toiveiden ja ryhmäkoon mukaan. Yrityksen palvelutarjontaan kuuluu mm. kanoottiretkiä sekä retkiä lähiluontoon ja paikallisiin luontokohteisiin. Talvisin yritys järjestää myös jääkelluntaa Pirtinvirrassa.

LakeLand GTE
Arto Keinänen, Ohjelmapalveluyrittäjä, luonto- ja eräopas
puh. 0400 966 800
arto.keinanen@lakelandgte.fi
http://www.lakelandgte.fi/fi/etusivu/

Hooked Saimaa
Hooked Saimaa tarjoaa elämyksiä luonnonkauniilla Saimaalla. Varustus on huippuluokkaa ja ohjelmavalikoima laaja. Voit lähteä kalaan koulutetun kalastusoppaan kanssa, lähteä saariseikkailulle, risteillä, sienestää, marjastaa, yöpyä luonnossa, lumikenkäillä tai lähteä luontoon rauhoittumaan. ​Yrityksen retket sopivat hienosti esimerkiksi työ- tai kaveriporukalle, polttareihin tai syntymäpäiviin. Yritys kunnioittaa luontoa ja huomioi ympäristönäkökohdat kaikessa toiminnassaan.

Hooked Saimaa
Eemeli Oksiala
puh. 044 972 5746
info@hookedsaimaa.fi
www.hookedsaimaa.fi

Samin liikunta- ja elämyspalvelut
Samin liikunta- ja elämyspalvelut järjestää ohjelmaa kaikilla herkuilla polttareihin, synttäreille ja kaikenlaiseen liikunnan merkeissä tapahtuvaan hauskanpitoon. Tukikohdassa Pitkälänniemen tilalla on mm. paintball-kenttä, erinomaiset melontamahdollisuudet ja remontoitu vanha navetta, jossa on sisäpaintball-kenttä. Pitkälänniemen tilalta löytyy myös sauna, rantakota ja palju illanviettoihin.

Samin liikunta- ja elämyspalvelut
Sami Korhonen
puh. 0400 274 883
sami.korhonen@saminliikunta.com
www.saminliikunta.com